November 2015

Da er det etablert gasslager for hente kunder på Ree, Bryne.
Det er tatt inn gass i de fleste typer og flaske størrelser, samt eie flasker i 5l og 10l med følgende typer: Acetylen, Secure 18, Oxygem, Nitrogen og Argon.
 Januar 2015

 Rogaland Import Service AS trer ikraft ifra 1.1.2015
Nytt org nummer :
913 273 923
Besøk/post adesser samt mail, tlf og web blir uendret.
 Bank konto blir endret!!!

Vi ønsker alle en riktig God Jul og et Godt Nyttår!!!!
Oktober 2014

Vi forhandler nå Polarflex sitt unike sortiment med frostsikkre slanger og tilbehør. Disse kan seriekobbles til ønsket lengde alt etter behov. Kobbles til vanlig 230v 1fas stikk, og har lavt strømforbruk. Produktet med 1000 bruks områder, være seg både industri og privat sektor. Polarflex har også snøsmeltende matter med samme prinsipp, som gjør at holke føre ikke lenger trenger å være en bekymring. Tilpassede matter til trapper, ingangspartier, gangstier ect. Leveres også som tykkere industri matter. Ta kontakt for priser og mer info om disse produktene.
November 2012
Sait Abrassives fra Italia er en av Europa`s 5 største produsenter av slipematriell. Produktene holder kvaliteten de lover og Rogaland Import Service er stolte av å ha blitt SAIT forhandler. Konkuransedyktige priser og produkt performance er grunnen til at vi har valgt akuratt SAIT sine produkter inn i vårt sortiment.

Juni 2012

Rogaland Import Service ordner overhaling av styrekort til de fleste sveisemaskiner både til strømkilder og mateverk. Noen kort er ikke i salg lenger eller er veldig dyre, da kan dette være løsningen for deg. Ta kontakt for et prisoverslag. Vi kan naturligvis også feilsøke og bytte kort om ønskelig.
Juni 2012

Vi har fiffet opp litt på Facebook sidene våre.
Ta en titt da vel. Og du, trykker du liker blir du oppdatert om siste nytt og om hvilke bruktmaskiner som kommer for salg før de blir lagt ut i vår Finn.no butikk. Trykk på Facebook logoen til venstre.
Juni 2012

Vi forhandler nå Mini-Ductor II som er et håndholdt induksjonsvarme apparat fpr løsning av fastrustede bolder o.l uten bruk av åpen flamme. Er også velegnet til fjerning av dekor, folie, listverk, lim ect ect. Maskinen med 1000 bruks områder. Mange forskjellige coiler å sette på, og maskinen leveres i praktisk oppbevarings koffert.
Mai 2012
Vi deltar på Dyrsku`n som avholdes i Seljord 14/9 til 16/9 2012.
Dette er Norges strørste salgsmesse. For mer info:
www.dyrskun.no
 Januar 2012
CleanAir friskluft systemer er nå en del av vårt produkt sortiment. CleanAir har stort produkt utvalg og upåklagelig bra kvalitet. Det ligger link til CleanAir sine sider under menyen linker.

Januar 2012
Vi har innledet samarbeid med importøren av 3M sitt tekniske verneutstyr. Denne kategorien verneutstyr omfatter bla: Sveise skjermer med og uten lufttilførsel, hørselvern, beskyttelsemasker mot støv/gass ect ect. Utvalget er stort, artikkeltilgang og kvaliteten er på topp.

Desember 2011
Rogaland Import Service har fått FMB sine kvalitets bandsager med i leverandør spekteret. FMB er kjent for sin kvalitet og stabilitet, som igjen tilsvarer i en utrolig standtid på sagbladene. Italiensk kvalitet på sitt beste.

Desember 2011
Nye nettsider er på plass.


Trykk på bildet for å enkelt kalkulere hvor mye gass
DU kan spare, ved å
investere i en maskin med Migatronic`s IGC.

Migatronic`s maskiner leveres med 2års fabrikks garanti.

Justerer sveisemaskinen din lysbuen 50.000 ganger i sekundet for å sikre deg et optimalt smeltebad? Det gjør denne. Klikk på bildet for mer informasjon.
Enkel og ultrakjapp hefte metode på Migatronic`s TIG sveisemaskiner. Klikk på bildet
for mer utfyllende info.